Nocturnal Animals (2016)

resurse: LiterNet + CineMagia | IMDb + RT | ~trailer |
ro.blogs

contine: filme, 30 Noiembrie 2016 , 0 Comments

regizor:

actori: , ,

– Tom Ford e un estet, si ar cam fi bine sa ramana in zona asta – chiar si pe film. asa cum e genericul, cu showdown-ul de striperite grotesc de grase care sa oripileze. f misto.
– “- Ala cu care ai stat 20 de ani impreuna?” “-19.”
– misto dialogurile (din firul real)
– “how do you do it?”
– in scenele de violenta sunt prea multi oameni cu prea multa miscare
– misto aia cu “toate femeile devin mamele lor in final”, cu totul scena aia – nice acting!
– foarte misto detectivul – si are fix acelasi timp de weirdness din “Revolution Road” (din amintiri: “money is a good reason, but hardly money are the main reason” inexact). au trecut ~10 ani, mai cu mustata acum. si cu filozofii din alea texane `dintr-o bucata si seci`. cam e filmul lui.
– in paralel ex-relatia din firul real does not pay off
– “weak”ness-ul ala de care vorbeste filmul e posibil sa fie si ceva personal – speculez aici – à la familia si highlife-ul de homoz T.F.
– sfarsit ratat.

Firul real si filmul-in-film sunt asa (de) separate si nu duc nicaieri ca… ramai cu niscai thriller-isme – bunutse dar spre mediocru++, si niste visuals à la casa de moda si tare pacat ca nu-i mai mult pe partea asta.

Ca e o tarie si o suferinta in cel slab si abuzat-ostracizat? E alta poveste asta… vezi chiar si “A single man” sau “Brokeback Mountain” both cu querși. E frumusica A.A. in asta (e si machiata) si face fetze-fetze peste Arrival dar e surclasata de J.G. si mai ales M.S. care a cam luat caimacul filmului.

Nota: ★★★★★★★☆☆☆ 

Leave a Reply