Selfie (2014)

resurse: LiterNet + CineMagia | IMDb + RT | ~trailer |
ro.blogs

contine: filme,româneşti, 13 Mai 2014 , 3 Comments

regizor:

actori: ,

– foarte misto genericul de inceput si! de final cu “inserturi” FB
– dialogul variaza intre ‘fsss’ si simpatic-cool.
– slabutica regie, da-i de public
– ce .ro curatzica, bravo
– Vlad Logigan se desprinde bine-bine din toata gasca tanara
– CS overacting, vedea-o-as in lead rolul ala dramatic de fiori reci (nu, nici “WebSiteStory” nu se pune – ha!, nici episoadele “In deriva”, nici “Rocker” care-i scurtuletz. asteptam).
– de fapt si dialogurile si regia si actorii si totul per ansamblu sunt bipolare, variind intre penibil-oh,nu si foarte-misto-simpatic. sunt scene care ies alte care fasaie, altele etc.
– misto autobuzul comunist precum van de vacanta :)
– mi-a placut ca au avut o scena cu şaorma ;) si una cu pepeni :)
– au facut curat bec la Cheile Dobrogei ;)
– extrasul cu melodia “Vara nu dorm” mi s-a parut cel mai reusit clip de promovoare litoral pe care l-am vazut pana acum. bravo ba!
– filmare underwateeeeer, yeee. sucker for it. aplauze.
– cati ani are blonda? 20. mi-a placut melodia aia din Loganul plin cu pepeni.
– cuplul Smiley&Velea misto
– cascadoria e comic de pompata, da-i o reusita
– “Voma Veche”, chiar pah promo frate, bravo
– un pic cam lung
– foarte misto Florin Calinescu

Un film normal cred. Am si ras. Sper ca aiba super-priza la public. Si cu aceasta bucata declar inchisa datoria mea de a merge si a bifa toate filmele romanesti, ma voi duce doar la cele care consider ca mi se adreseaza. Una peste alta mi se pare cea mai buna reclama la litoralul romanesc din ’90 incoace.

Gen: Comedie

3 Responses on “Selfie”

  1. Bogdana says:

    Are 18 ani blonda, e primul ei rol. Mie mi s-a parut cam lenta. Dar sunt de acord cu ce-ai scris p-acolo. E un film facut pentru adolescenti si astia de la Media PRO s-au laudat ca ar fi avut cel mai bun debut de film romanesc din 2014. Ma rog, nici nu s-au lansat asa multe filme romanesti de la inceputul anului, deci nu e mare soc.

  2. Kul says:

    si http://www.marculescu.ro/filmul-selfie/ “3. Singura chestie care ar fi putut salva ceva din filmul ăsta ar fi fost o secvență în care Smiley și Alex Velea își iau limba-n gură peste hoitul multiplu injunghiat cu chitara al Flaviei Hodja.” :)

  3. Kul says:

    la 5 ani distanta o gasesc pe CS in “Livada de visini” cu rolul ala misto-misto – si nah, regizorul care a facut asta fu David Doiashvili – un georgian.

Leave a Reply